soon ya know.

här är det julstämning! skummar igenom fysiken och repeterar engelskan, allt med julmusik i bakgrunden! najs najs. early christmas morning... hehe.

borde get back to work now. sorry att det blev kort, men det är svårt att driva en blogg såhär asså^^
/Sabina


pingviner och glass.

godmorgon!

ska ut och överleva måndagen strax. men det tar emot som fan. sista november, första december imorgon! får helt enkelt genomlida denna dag. som vanligt:

Things to do today;
Get up
Survive
Go back to bed

That's life uh-oh
/Sabina

hm...

idag är jag så jävla pissed att jag tror att jag smäller av. eller... nja, jag tänker inte ställa till med nåt här hemma, för dt är inte nån i familjen som jag är irriterad på. jag vet inte vad jag ska göra. jag orkar inte längre. blir så jävla fucking arg på falska människor!

och så är det prov på tisdag.. sista provet på hela terminen dock (eller?). så jag kämpar, men jag vet inte hur jag ska ta reda på om jag kan allt man ska kunna. sex kapitel för fan! fem i fysik och ett i kemi. lite så kul kan jag berätta.

jag kan inte heller känna nån riktig julkänsla som man gjorde när man var liten... nu vet jag ju hur jävla fort ett år faktiskt går, så födelsedagar och julaftonar blir lite... vardagsmat? nu är speciella tillfällen snarare... Håkankonserter! bland annat. sånt. och små saker i vardagen blir också extra fint. särskilt oväntade saker. julen är ju inte så oväntad direkt... ganska ointressant. men men, fin är den ju trots allt.

men det är inte heller samma känsla när man vet att tomten inte finns... det var ju för fan det man levde för. fick det bekräftat att tomten inte finns på självaste julafton av min käre fader när jag var åtta-nio. sen dess har julen varit lite mindre speciell. och sen kanske tre jular tillbaka har jag i princip slutat önska mig saker också. förstod det där med pengar och sånt... blev inte lika materiell kan man säga. men jag vet inte. kanske är julen överskattad trots allt? iallafall sjävlaste julafton. den tar ju ändå slut.

och kanske går jorden under 2010. vem bryr sig om jesusbarn och tomtar då?
men äh, nu tänker vi inte så! jag älskar ju julen! eller...?
/Sabina

1a advent.

idag är jag kristen och lyssnar på den här.
haha^^ men jag lovar, den kommer INTE med på min julspellista. och så är jag långt ifrån kristen också. men det är första advent idag! glad första advent, eller vad man säger. hoppas ni får en fin dag allihopa.

Kan ju även skriva ner låtarna från min spellista som jag la upp igår. Here we go, med kommentarer.

Look me in the eye
Look what they've done to my song - Amanda Jenssen
Detta är varför hon skulle vunnit Idol 2007. Fuck off Picasso.
Over the rainbow - Melody Gardot
Finaste versionen jag vet. Om man är trött på Judy Garland vill säga.
Summer of '69 - Bryan Adams
Älskar den! Lyssna lyssna lyssna! Kanske lite väl somrig just nu, men äh vafan.
Sorry, blame it on me - Akon
Ganska underbar. Gillar ju lite "enklare" rap. Perfekt.
Live tomorrow - Laleh
Är lite rädd för Laleh.. men den här låten kan man ju, så den är ganska riskfri.
I'm a cuckoo - Belle and Sebastian
Fantastiskt! men det är ju B&S alltid.
Isn't it obvious - Erik Hassle
Så mycket bättre än Hurtful. Är inte så stort fan av Hassle, förutom den här låten.
You're so vain - Carly Simon
Bästa! Så jävla rätt bara.
Uptown girl - Billy Joel
Skönt att slippa Westlife bara. Haha, den här version är ju fan bra.
We'll meet again - Vera Lynn
Lite trist men fin. Mamma har tydligen minnen från den här låten... okay.
Far from beautiful - Push Play
Var med i slutet på våran amatörfilm "Sen kom Sandra in i bilden". haha, det var tider det.
It ain't me baby - Johnny Cash
Diggar Cash, en av de bättre låtarna.
Destiny calling - Melody Club
Yay! Alla som älskar MC skriker! Plus att Idol-Calles version var jävligt najs.
Love is all around - Wet wet wet
Hihi. Tänker på julversionen när jag hör den, ni vet den i Love Actually. Som btw typ är världens bästa film.
Bad day - Daniel Powter
Underbar! Kommer ihåg för ett par år sen - kunde hela utantill.
Look what you've done - Jet
Ganska ny för mig, Ella tipsade om den för kanske tre veckor sen, men det var kärlek redan vid introt. Ett måste. En drog.

Jepp! Där har ni, lyssna lyssna lyssna på! Idag har jag sett filmen "En liten julsaga" med syrran. Det var ett kärt återseende, men fan vad sorglig den är! Men mysig iallafall, plus att han som spelar storebrorsan ser grymt bra ut... tja, sen har jag väl pluggat lite också och mer ska det bli! Engelskan måste sitta och fysiken... ja. Hoppas det går bra. Skönt att få det avklarat på tisdag iallafall.

Förresten, kolla på det här:

NOSTALGI! Rosor i snö - Stjärnsystrar.

Åh, jag älskade den filmen eller vad det var. Från 99 fan! Jeeesus...
Men som sagt - trevlig advent!
/Sabina

förresten...

Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack.
här.

gå med nu nu nu!
/Sabina

music and lyrics.

har pluggat ett par timmar idag, tar en paus nu. håller på med en mycket julig spotifylista! det blir ganska mycket likadana låtar och några av samma artister... hehe. men jag tror att ni överlever, försöker blanda så mycket det går. detta innebär att jag nu har tre spellistor på lager... och den här med julen måste ju publiceras inom en snar framtid. så vi tar en av dom andra right away!

Look me in the eye

hinner inte skriva upp alla låtar nu. kommer kanske sen.
poss poss! (lady gaga, haha)
/Sabina

as usual.

lördag och november är snart över! vaknade kring nio imorse, helt okej faktiskt. kände helt enkelt inte att jag behövde sova längre. (och så smällde syrran i en dörr...) idag ska jag plugga fysik/kemi, men just nu lyssnar jag på musik och funderar på sommarjobb. borde ringa snarast för att på nåt på kroken, hehe. vi får se, ska försöka hooka med någon av mina gamla praoplatser. får alltid så bra kritik när jag praoar, varför vet jag inte. men det kan ju inte vara annat än positivt.

håller på med musik här, redigerar playlists som alltid. just nu har jag inte intresse för någonting överhuvudtaget. och fysiken alltså... känns som att falla ner i en avgrund. slå i ett kallt stengolv och långsamt dö. 
hoppas att ni får en roligare lördag än min... jag kommer mest sitta och längta till om tre veckor. jullov!
/Sabina

ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll.

här hemma spelas Winnerbäck och det lagas tacos i samma veva. mycket godare tacos är i skolan, känn på den du Ola!

jasså, Idol ikväll antar jag... idol är ett program som jag vill se och följa, men som ändå känns astråkigt att kolla på. man känner sig som en misslyckad mes utan vänner när man sitter bänkad framför tv'n en fredagkväll. äter choklad och har ett och annat småsyskon brevid sig. ordet loser (ev. fatass, beror på hur man känner sig) ringer i öronen... men men, det är ju mysigt iallafall. och jag tycker ju faktiskt om min familj, väldigt mycket. dom är sjukt jobbiga 50% av tiden (och likaså jag) men annars så... riktigt sköna människor. thank god, vet inte riktigt var jag hade bott utan dom.

äh vad dramatiskt det blev. ska duka nu.
puss på er. ha en fin fredag!
/S

who's that guy?

trots att jag pluggar så mycket nu så har jag ju ändå lite tid över för älskade Spotify. checka in vad jag hittade: det här.

jisses! lyssna gott folk, it takes me back ya know.. ;)
/Sabina


lost n' found

Hola!

sista kvällen med matte och den gigantiska uppsatsen. sen börjar dagar och nätter med fysik, lite kemi och engelska. vad mycket jag har att se framemot i mitt liv.

kan inte riktigt koncentrera mig på skrivandet innan jag uppdaterat bloggen, blir så nervös annars. ja... det är därför mina inlägg är så splittrade och konstiga. yes. är nervös inför matterpovet imorgon, vet inte om jag kan allt än. skulle gärna haft en vecka till på mig, men hey that's life.

men herregud, jag måste verkligen plugga nu!
ha det.
/Sabina


Bumb in the road

Hej hej!
idag har jag, som Sabina sa, mycket att göra, uppsats och matte. och jag måste vara typ klar idag, för imorn ska jag på gympatävling, så det är kört...

idag hade de tänt lamporna i julgranen :-) längtar till snön!!

men jag saknar sommaren lite :-(




carried away by a moonlight shadow.

har mycket att göra! matte och uppsats. har bara ikväll och imorgon kväll på mig, sen ska allt vara klart. men man måste ju ändå blogga såklart! men om vad?

hade jag haft en bra kamera hade jag uppdaterat en gång i timmen för att få visa er mina nyaste finaste foton. som Lisa ungefär. hade varit skitkul. men jag har inte råd med någon sån kamera. plus att den kamera jag önskar mig nu är en polarkamera! så mycket coolare att få bilden direkt! har nog inte pengar till det heller, men det vore asnajs. inte för att jag vet var man kan köpa en, men men. jag snyltar andras bilder istället. men jag länkar ju såklart! just nu är jag inne på månsken.


här.


här.

ja, ni vet. fan vad jag vill mycket! tillexempel; rädda liv, stå på scen, skriva, få folk att skratta, kunna fotografera, sjunga, snacka flytande franska, flyga flygplan, kunna dansa, slippa prestationsångesten... ja.. nu har jag inte mycket mer att skriva. ha det fint.
/Sabina


sunshine and love and other horrible things.


här.

Lyssnar på Frankieboy och skriver bildanalysen på min uppsats. den blir ganska bra tycker jag, men jag har lärt mig att man aldrig ska tror att en uppsatser är bra. för dom är ändå alltid lite sämre än man trodde i lärarens ögon. jaja.
om en månad är det julafton. jisses vad tiden flyger. jag tycker om julen, men själva julafton är bara sorglig. jag har ju ett smärre problem; jag kan inte leva i nuet. så jag går runt på julafton och tänker att "om tolv timmar är det över..." det är faktiskt ett större problem än man tror. Belle frågade mig; men trivs du med att tänka så då? svaret är; självklart inte. men det finns inte mycket att göra liksom. man kan ju inte sluta tänka.

åh nej, jag som började inlägget med en så fin bild! gud vilken spoiler jag är. jaja. borde nog ta och vänja mig vid mig själv. för jag kommer tvingas dras med den här skiten i... tja, hela mitt liv.
study real hard geeks!
/Sabina

Feeling sorry

hej på er! länge sedan igen. jag är verkligen inge bra på att blogga! förlåt!

idag mår jag jättedåligt! tog spruta igår, och idag har jag ont i armen, ryggen, huvudet och känner mig allmänt hängig ;-) hoppas att jag blir bra tills imorn!



Hejdå!

/sofia

pony pony run run!

nu ska jag strax sticka iväg och träffa Anna, som äntligen är i Stockholm igen! åh vad kul, har saknat henne galet. lyssna hemskt gärna på min spellista i förra inlägget! ska lägga upp den bland Länkar där som vanligt alla playlists finns.

puss på er. vi hörs sen, blir nattplugg inatt btw.
/Sabina

kulturkrock.

Känslorna faller fritt på midnattsgatorna.

Meet me here - Eric Gadd
Gammal sång - Veronica Maggio
The rose - Bette Midler
Hva' gor vi nu, lille du? - Gasolin'
Joe le taxi - Vanessa Paradis
Fix you - Coldplay
5 years time - Noah and the whale
Kommer ifrån - Snook
I want you - Bob Dylan
She's the one - Robbie Williams
Les brunes - Lio
In the ghetto - Elvis Presley
If I ain't got you - Alicia Keyes
17 år - Veronica Maggio
Fru Sauterne - Kim Larsen
Det är så jag säger det - Håkan Hellström

Det speciella med den här spellistan är att jag har blandat så mycket jag kunde. vi har brittiskt, svenskt, amerikanskt, danskt och franskt. älsar den alltså. bästa låtlistan på länge, jag är ett geni helt enkelt. oooops, så får man ju inte säga i sverige! men jag säger det ändå. MA!
hoppas ni tycker om musiken förresten.
/Sabina



tired as hell.

aaah, måndag avklarad - check!
fan vilken jobbig dag! hade varit asglad hela helgen och det var första måndagmorgen på väääldigt länge som jag var åtminstone lite glad. och så ska folk vara så sjukt omogna... asså jag menar herregud? jag kommer sakna många efter nian, men fan vad skönt att byta skola ändå alltså... kommer det vara lika jobbigt i gymnasiet så tar jag fan livet av sig. i skolan ska man väl inte behöva anstränga sig annat än själva delen med skolarbetet? äh, jag kanske överdriver. har bara så jävla ont i huvet efter sprutan och allt... fyfan.

så, så ska vi se... senaste spellistan la jag upp för exakt en vecka sen. men så härligt! då kör vi en till alldeles strax. nästa inlägg! yey! (har som vanligt två på g samtidigt, men en är redan klar faktiskt så - why wait?)

kiss kiss bang bang!
/Sabina

vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit.


här.

måste bara säga att Danne & Kihlen ser exakt likadana ut på den här bilden! visst gör dom? grymt snygga är dom iallafall...
och så är jag lite överlycklig här förstår ni... googlade runt lite och hittade nån intervju med danne, där han sa att dom skulle börja spela in nästa skiva våren 2009! intervjun var gammal såklart, alltså borde dom redan ha det kirrat, eller? hoppas på sommaren 2010, skivutsläpp och turné? please please please!

stay in school kids.
/Sabina

monkeyface.

åh, blev klar med historia delen av uppsatsen nyss! bara ett utkast, så det är inte spektakulärt, men men. sitter och funderar på mina betyg här alltså... vill verkligen få till ett par MVG'n, iallafall till våren. ser inte lärarna att man kämpar? om dom gör det, spelar det ingen roll då eller? varför är det så orättvist? men men, VG är ju trots allt ett mycket bra betyg. och jag har sökt upp ett par skolor som har VG som snitt betyget typ. verkar bra, jag vill ju trots allt gå i gymnasiet för att höja mig ytterligare, inte för att typ.. vara på samma nivå. vet ärligt talat inte om jag skulle vilja ha MVG i ALLT nu, skulle ju kännas ganska bitterljuvt sen... vad har man kvar att kämpa för? inte överdrivet mycket. men gud, jag sitter här i morgonrock typ... haha. gick upp kring tio-elva och började direkt skriva, och nu har tiden flugit iväg bara sådär... jisses.

har ett kul citat också:
Jag igår: "asså, min favorit del i bibeln är nog den där... vad heter den? ja! 'Endast tomten är vaken'!"
haha, min pappa undrarde hur fan jag kunde fått ens g i religion... hihi.

well well. nu måste jag nog duscha. haha, har inte gjort det än, fresh fresh.
om en vecka är det 1a advent förresten! gud alltså. livet rinner iväg och snart är jag död. fan vad skönt. men man vill ju leva först såklart.

Dagens låt: Man must dance - Johnossi.
haha: You dance around naked when you're all by yourself. älskar den raden, hihi. *barnslig humor*
Spellistan är Sandras.

gör den resterande söndagen jävligt najs nu! make mama proud.. haha^^
/sabina eller nån annan tönt.

why am i awake?

åh, hej!

idag är jag glad faktiskt. visst, trist att jag måste skriva rejält mycket på min uppsats. men ändå. hela dagen igår var helt enkelt najs. kom ju hem från en övernattning och "dagen efter fika" (haha, ok inte riktigt så...) med Emma och sen fixade jag bara till mig lite och så kom det gäster. det var min kompis Ella och hennes familj, plus några andra folk som morsan & farsan känner. ella är galet kul att snacka med så vi hade långa konversationer. som vanligt, om allt mellan himmel och jord. sen ringde Belle och jag fick springa ner och öppna porten för henne och Mela för dom behövde komma upp hit och kissa, hihi. sen kollade jag och Ella lite på Bring it on (ettan ofc) och sen skulle hon tagga hem. var en asnajs kväll, och idag ska jag bara chilla och skiva :)

ha det!
/Sabina

iage.

Sorry, har inte bloggat på ett tag nu. inte sofia heller ser jag, hihi ;)

jaja, hade iallafall en grym fredag, såg New Moon med Emma och gillade den faktiskt! trodde man inte om mig. innan det var vi på Gymnasiemässan i Älvsjö. den var bättre än jag trodde, men gav inte sådär supermycket... hehe.

jaja, har inte riktigt tid med sånt här längre. måste skriva på min uppsats. och sen får vi gäster här.
/Sabina

there's nothing else i can write...

Hej allmänheten!

inte för att allmänheten kommer att läsa det här men men... (eller, definera allmänheten tack). jaja. idag har jag ett litet ljus av hopp inuti mig. typ... hopp? kanske. gymnasiemässa i morgon och allt. känns helt okej, men det kommer ju bli värre igen senare och allt... just nu är jag ganska lugn eftersom jag har hittat ett gymnasium som jag är säker på att jag kommer in (poängmässigt alltså). så det känns ju tryggt och bra iallafall :)

känner mig lite förkyld nu bara... yash. men imorgon blir det bio med Emma! jiha, kommer bli najs! så, i proncip halvdag imorgon. livet rullar på. och snart är det december!
/Sabina

Beneath the blue suburban skies.

Det här inlägget kommer att bli mitt finaste på länge. Lovar. Igår chattade jag nämligen med min trés belle Belle. Och hon skickade helt spontant en väldigt fin bild på ett par som kysstes. Så jag bestämde mig för att leta upp en del sånt. Det här är väl ungefär vad jag hittade:


här.

här.


här.


här.


här.

här.


här.


här.


här.

Helt fantastiskt. Ett extra plus för att de flesta bilder "utspelar sig" i Paris. Kanske den vackraste staden av alla. Nu fick jag en äkta snilleblixt! (haha) Jag vet vad jag ska göra! Jag tänker åka till Paris, bosätta mig där och gå runt och göra folk glada (ja, precis som Amélie!). Och mitt första projekt skulle vara att skaffa en fin såndär kamera där bilden kommer ut direkt liksom.. om ni förstår? Och så skulle jag gå runt och leta efter par som (helst) kysser varandra, knäppa en fin bild på dom i smyg (så att bilden inte blir tillgjord). Och sen ger jag dom bilden! Helt gratis! Inte fan vet jag hur jag ska få pengar, men men. Får väl jobba i nån butik/café samtidigt. Jag menar, let's face it, jag kommer inte bli cancerforskare direkt... Haha, näpp små barn, plugg lönar sig inte alltid. Det krävs brilliance & talang också.

Dagens låt: The Beatles - Penny Lane.
/Sabina.

/.../

Den 17de November tycker jag om:
♥Fransk musik som man knappt förstår vad de sjunger, för då slipper man tänka.
♥Bloggare som skriver glada inlägg trots att det är tisdag.
♥Folk som tar sig tid och gör sig fina på morgonen trots den gråa kylan. de är så himla fina att kika på i smyg på vägen till skolan. Själv har man bara hoppat i ett par jeans och knappt borstat håret.
♥När mamma har kilat ner till bageriet och köpt ett "specialare bröd" till maten.
♥Att November snart är slut, och då blir det December och jul!:)
♥Tro det eller ej, men till en viss del - skolan. yes, you heard me. jag hatar läxor & plugg hemma, men vad skulle man göra om dagarna utan skolan? (okej, en jävla massa kul, men ändå). plus att i skolan slipper man tänka på allt annat. man somnar på lektioner och är med sina vänner på rasterna. kunde varit värre.


Den 17de November tycker jag verkligen inte om:
-Låten Love Story med Taylor Swift. man tror att den ska vara fin och olyckligt, och så påstår den lilla flickan att prinsen plötsligt friar till prinsessan. lika dumt som alla dom där askungesagorna. tänk om man inte får nåt lyckligt slut då? vad gör man då?
-Tomma känslor utan namn är aldrig kul. och att känna för mycket så man tror att man svämmar över. med negativa känslor då förstås.
-Tvingas plugga hemma. man tror att man har några timmar över, hinna tänka, chatta, lyssna på musik, träffa vänner eller vad fan som helst. och så kommer prov och sånt emellan.
-Och vad som irriterar mig ännu mer... är folk som till och med i nian inte har lärt sig att ens försöka plugga! faktiskt oschysst. men egentligen kan man ju inte säga så, jag vet ju inte hur det är hemma hos dom eller nåt... tar tillbaka det där, förlåt.

usch. var bara tvungen att skriva lite. nu ska jag repetera olika näringsämnen, hehe...
/Sabina


Hej hej Monica!

tjena!

är glad idag, trots min horriabla huvudvärk... lyssnar just nu på Nic & the familys (enda) skiva. på spotify alltså, har inte köpt den själv direkt haha. men men, pinsamt nog - jag gillart! ^^

har inte mycket att plugga ikväll, men alltid ska det vara något. hemkunskap.. vilket jävla ämne asså, ska man ju inte ha prov i, eller? jaja. känns som om jag kan det mesta nu iallfall.

usch, måste skriva på min uppsats hela helgen och nästa vecka. hur ska det gå för mig? brukar vara ganska bra på att skriva.. men att få in både fakta, analyser och allt vad det är komplicerar läget något. hm.. får försöka.

nu ska jag läsa lite bloggar och annat man gör på det här som kallas internet haha^^
ps! jag har raderat min spellista Niotillfem, men sparat alla låtar, så de kommer att kommer på framtida playlists. hope you don't mind.

/Sabina

Huckleberry.

eftersom att jag
1. pluggar konstant
2. är helt tom i huvet, slut på idéer
3. knarkar spellistor som andra knarkar... knark?
4. har otroligt många playlists på lager (och skisser på playlists haha)
5. och det var relativt länge sen en spellista lades ut...

så lägger jag ut en nu! den är döpt efter mitt favorit namn, haha. guess what? yey!!
HUCKLEBERRY.

hell yeah you heard me. tänkte skriva upp alla låtar som vanligt, plus en liten kommentar om alla när vi ändå är igång.

Get this party started - The Crash. najs version tkr jag. bättre än när kvinnoröster ylar.
All these things I've done - The Killers. älskar den! gillade dock Toves version lite bättre faktiskt...
Ain't no sunshine - Michael Jackson. Tidigt i hand karriär. väldigt fin bara. sånt kan behövas mitt i allt.
Can't take my eyes off you - Franki Valli. Underbar när Heath Ledger sjunger den i Tio orsaker att hata dig ni vet. frankies version är ju orginal och bara supernajs.
Mack the knife - Robbie Williams. älskar robbie! lite bättre än sinatra faktisikt.
Anyone else but you - The moldy peaches. helt underbar bara! irriterar mig lite på rösterna ibland dock. versionen ellen page & michael cera kör i Juno är bättre enligt mig.
Here without you - 3 doors down. inte för smörig, inte för okänslig. endast fantastisk.
Black hole sun - Soundgarden. en väldigt bra låt.
All the young dudes - David Bowie. hela han är ju bara för söt. gillar dock Aerosmiths version bättre.
Every breath you take - The Police. smörig! oh herregud vad smörigt. men ändå. håll käften och digga liksom, haha.
Song 2 - Blur. är inte överförtjust, men ändå galet bra. haha, jag vet, jag resonerar konstigt.
Copacabana - Barri Mailow. haha, mest på kul bara. älskar frasen: "his name was richo, he wore a DIAMOND!" hon som sjunger betonar diamond något sjukt överdrivet... haha.
Don't look back in anger - Oasis. ännu bättre än wonderwall. inga klagomål.
The drugs don't work - The Verve. bästa låten. nånsin. kanske.
Your song - Elton John. vet fan inte hur han gör det, men jag går på det varenda jävla gång. att det är min sång alltså.
The dock of the bay - Otis Redding. det här är mr. najs i egen hög person! bara så coolt liksom. ...watching the time flow away, hur många låtar har den mening i sig? alla andra låtar är ju desperata rop: MAN LEVER BARA EN GÅNG! den här chillar bara. najs helt enkelt.

sådär ja. ni får jättegärna posta playlists här i kommentatorsfältet! skulle vara skitkul.
kisses kissies.
/Sabina


i was happy until i woke up.

Godmorgon!

Borde hoppa in i duschen strax, haha, jag ligger lite efter i schemat... jaja. tänkte bara berätta att jag lever men är trött som fan. och fryser något fruktansvärt... så jävla kallt överallt bara. :(
lyssnar på den här låten. haha, kinda geeky, i know.. jaja.

så, ska göra mig i ordning nu, dra till skolan, komma hem, plugga, äta, gå och lägga mig... i love my life.
puss!
/Sabina


tvångsuppdatering.

Ojojoj, busy busy... somnade halv sex i morse haha... vaknade tolv-ett nånting idag. nu håller jag på att... tja inte riktigt skriva min uppsats, men förbereda för den. brainstormar, som sofia sa haha ;) vill inte börja på riktigt förrän jag har min historiabok här. men jag förbereder som sagt och kolla kriterier och allt. det är så att denna uppsats sätter i princip hela historia betyget, så det är lite oh my oh my över det hela om ni fattar. så lyssnar på tina turner och kämpar vidare! Rollin' on the river baby!

think fast.
/Sabina

go hide.

kan inte sova. borde sova. men jag pallar inte.
/Sabina

I've got nothing.

måste bara säga; i love this!

ChartJackers - I've got nothing

charlie är som vanligt ganska underbar. puss.
/Sabina

damn.


bästa på länge.
Brittany Nicole - Use Somebody.
mycket bättre än orginalet.
/Sabina

downtown man - that is what i am.

vet ni vad min första tanke var när jag klickade mig in på Spotify för andra gången i mitt liv och kom till the homepage? jo; "men åh så gulligt av spotify! lägger upp förslag här och så står det Artists you may like, så himla fint att dom har tänkt på mig liksom!" haha, pinsamt och sant^^ men jag tycker fortfarande att det är lite sött att det är så. och så älskar jag att det står: Similar artists så fort man är inne på en artists "sida" eller vad man ska säga. så lätt att hitta och börja älska ännu fler artister och låtar. världens bästa uppfinning? yes.
just nu har jag en konstig crush på låtar utan text... haha. kommer kanske i nån spellista i framtiden.

jaja. jag borde kanske sluta blogga om musik snart haha? men nää vet ni vad det kommer aldrig att hända. så... här sitter jag och lyssnar på konstig men fin musik och har snart tuggat mig igenom ett helt Juicy Fruit paket... haha. bra för tänderna va? ;)

men hey ya! fredag för fan! tänker fan inte plugga. men har heller inget annat att göra.. men imorn ska jag träffa folk och gå på upptåg ;) najs najs.

ha det!
/Sabina

drugs do work.

Låtar som..
..har gjort mig glad: Håkan Hellström - Ramlar
..har gjort mig ledsen: Elvis Presley - Always on my mind (jao, eller gråter iallafall varje gång jag hör den)
..jag vill dansa till: Toploader - Dancing in the moonlight & Lionel Richie - Dancing on the ceiling
..jag vill dansa ännu mer till: Håkan Hellström - Kom igen Lena!
..lugnar ner mig: Plain White T's - Hey there Delilah
..jag lyssnar på för att bli pepp: Wanda Jackson - Stupid cupid
..påminner om kärlek: George Shaid - Jag tror jag är kär
..påminner om gamla tider: Snook ft. Afasi - 1990 nånting
..påminner om ångest: Regina Spektor - Samson
..jag lyssnar väldigt mycket på just nu: The Beatles - Penny Lane
..är väldigt, väldigt bra: James Morrison - Please don't stop the rain & Oasis - Don't look back in anger
..lyssnas på i ilska: The All-American Rejects - Gives you hell
..jag lyssnar på när jag är kreativ: Scissor Sisters - I don't feel like dancin'
..påminner om sommardagar: & Nic & the Family - Hej Monica & Bob Marley - Three little birds
..påminner om våren: Natacha Bedingfield - Unwritten & Stevie Wonder - Sir Duke
..påminner om en bra film: Yann Tiersen - Comptine d'un autre été
..påminner om staden jag tycker om: Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg & Joe Dassin - Les Champes-Élysées
..jag lyssnade på när jag var 13: Snook - Kommer ifrån
..jag lyssnade på när jag var 15: Gavin DeGraw - Chariot
♥ ..jag lyssnade på när jag var 17: är ju bara 15. men som jag skrev för längesen så påminner Veronica Maggio - 17 år mig om den åldern som jag längtar efter utan att veta varför.
♥ ..jag lyssnar på just precis nu: Carly Simon - You're so vain

hittad hos Emma. men sen såg jag den igen hos Ronja och då kopierade jag den. jag vet att vi har valt samma låtar vissa gånger, men jag har suddat ut ALLT hon har skrivit och gjort om + länkat helt själv. bara så ni vet :)

vill även lägga till att jag har speciellt låtar med olika folk.. tex.
Emma: Plain White T's - 1234
Elin: Wanda Jackson - Stupid cupid
Pappa (haha, men han vet inte om det): Bruce Springsteen - Hungry heart
Sofia: alla låtar som heter S.O.S. tex. abba, rihanna & jonas brothers. haha, underbar musik det där^^

fler bra/superbäst låtar:
The Verve - Drugs don't work
The Cure - Friday I'm in love
The Hellacopters - Hey I'm in the band
Oasis - Wonderwall
Aerosmith - Don't wanna miss a thing
Jackson 5 - I want you back
A-ha - Take on me
Richard Cookie Thomas - Hallelujah I just love her so
Queen - Don't stop me now

osv. alla Maggio och alla Snook, och självklart alla Hellström.
jag snackar verkligen bara musik, don't I? jaja. typ alla låtar som jag har tipsat om finns även under Länkar på mina playlists. puss puss.

tjaa kommer inte på fler just nu.
ha det så bra, och kopiera gärna listan!
/Sabina

i went out for a ride and i never went back.

yes you heard me. springsteen period på g. försöker även få mina öron att vänja sig vid tom waits. sounds great to me...

just nu försöker jag få musiken att överrösta en fyraårig flickas ständiga gnäll. syrran skriker verkligen om allt. och då menar jag allt. just nu har hon målat utanför i en målarbok låter det som... vad fan ska man göra åt det? kan inte nån komma och uppfostra henne, för jag kan fan inte. men men, småbarn som småbarn liksom. hon är iallafall inte värre än jag var, haha.

idag har jag noll läxor/plugg. zero, nada, noll! helt underbart. därför har jag lite fritid över, haha. hittade lite gamla bilder, om ni har lust att checka in hur jag såg ut för över två år sen...






jag var 12/13 och visste om hur ful jag var. därför ser alla bilder ut som de två första typ. den sista bilden är ett undantag haha... nån som kan gissa vilket ord jag skriker ut på bilden? blir länkad om du har en blogg! haha. nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och känner mig bara ful vissa dagar, och behöver alltså inte pluta med munnen och dra in magen på ALLA bilder. synd att inte kissie har vuxit upp så pass mycket än... :( skulle vara kul att se henne på en riktig, fin, naturlig bild om det går. men men. she's a barbie girl, in a barbie woorld. life in plastic... how fantastic! ;)


älskar den här bilden på sofia, jättesöt ju! också två år gammal, så jag hoppas att dt är okej. säg till annars så tar jag bort den såklart :)

kiss-kiss-bang-bang på er! fredag imorn!
/Sabina

after rain comes sunshine.

oj. hann visst inte blogga igår. hinner egentligen inte idag heller, men äh. tar fem minuter bort från allt "jag pluggar för att sen få plugga ännu mera för att sen få plugga ytterligare lite till och sen få jobba mig till döds" skiten. alltså livet. ni har fattat va, att det är våra liv? ska man acceptera det eller...? ja, man måste ju bidra med något till samhället. och egentligen har jag inget emot att ha ett jobb utan en så fancy utbildning. 7eleven blir perfekt.

försöker banka in franskaglosor och tillhörande grammatik i huvet... det är inte det lättaste kan jag berätta. men men, som jag har skrivit förut - det kanske är värt det.

just idag är jag ganska tom. vi fick besök av en kvinna som suttit i ett koncentrationsläger under andra världskriget idag i skolan. grejen var att jag visste typ allt innan (är lite intresserad av historia så i sjuan googlade jag ihjäl mig och tvingade pappa att berätta allt som hände under ww2), men ändå tog det så hårt liksom. tänk att just hon, just hennes fötter har gått på golven och hennes ögon har sett allt. det finns inte många överlevande kvar. och lilla jag har tagit henne i hand! det var stort faktiskt. som sofia sa; hon är en liten bit historia.

ja, det var min dag. hoppas att alla har haft det bra.
/Sabina


Revolution.

sitter och pluggar och lyssnar på musik. har allmän gymnasieångest som har hängt med mig ända sen i augusti. gymnasiemässa om lite mindre än två veckor. kommer bli intressant. haha, fyfaan, har ingen aning om hur man höjer sig i olika ämnen. hur blir man plötsligt bättre och skriver en MVG uppsast istället för en VG uppsats? jag är förvirrad. önskar att jag hade nån som kunde skriva och plugga åt mig. jag kan hoppa direkt in i arbetslivet tycker jag. haha.

jaja. asså jag håller på med en ny spellista nu igen, och jag kan bara inte vänta. så den som är klar men icke-publicerad lägger jag faktiskt ut nu. check!

Revolution.

Kan lika gärna översätta den till non-spotify language right now ;)

Livin' on a prayer - Bon Jovi
Blame it on the boogie - Jackson 5
Bye bye miss american pie - Various Artists (?)
Think - Aretha Franklin
Hard knock life - Jay-Z
Sex on fire - King of leon
Eh, eh - Lady Gaga
You give a little love - Paul Williams
Young folks - Peter, Bjorn and John
Unwritten - Natacha Bedingfield
The sweet escape - Gwen Stefani
Total eclipse of the heart - Bonnie Tyler
Suddenly i see - KT Tunstall
Proud Mary - Tina Turner
Pictures of you - The last goodnight
Bridge over troubled water - Simon & Garfunkel

Yes. tack så mycket för uppmärksamheten. nästa spellista kommer bli grym, men jag är rädd att några låtar redan finns på nån av Sofias playlists... hoppas det inte gör nåt, du får gärna använda samma låtar som jag gör Sofia ;)

nu ska jag plugga mera. woho.
/Sabina


who's that guy?





1. skulle döda för en vad det nu är jag dricker på espresso house nu.
2. ca 4 veckor gammal bild. NK här i stockholm, redan då ganska gult och juligt och fint.
3. åh vad gärna jag vill gå ut just nu, men det går inte. för jag måste plugga, hann inte med franskan igår så jag måste ta igen det nu. hela dagen går antagligen åt till det.

ja. igår fick min lillebror ett ryck och ville spela Buzz med mig och våra föräldrar. vi spelade typ hela kvällen haha, gick och la mig kring ett. ganska sent för att inte ha varit ute tycker jag...;) och imorse var första gången på länge som jag vaknade efter solen. även om det inte syntes.

statistiken går ju inte upp i skyn direkt... haha. men det är ju kul att några läser iallafall. jag undrar vad vi borde göra för att få bloggen bättre? kom gärna med synpunkter om ni pallar.

en ny playlist på g här. har till och med döpt den slutgiltligt. men det får väl vänta lite till tror jag.
ha en fin söndag!
/Sabina

q&a

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? - vet inte riktigt, skulle gissa på 15 när jag vad 13..
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? – kanske 2?
Vad tycker du om kärlek? – krångligt. men fint.
När kramade du någon sist? - syrran för några timmar sen.
Kramade du någon speciell person? - syrran.. och ja, nog är hon speciell alltid.
Har du svårt för att bli kär? - beror på.
När kysste/hånglade du med någon sist?- det var längesen haha. börjar bli desperat.
Ångrar du det? – nää.
Är du singel? - ja.
När fick du senast en komplimang? - mamma sa att jag såg söt ut idag<3
Har du hånglat med någon av samma kön? - haha, jaa faktiskt. första gången jag hånglade var med en tjejkompis. vi skulle testa hur det var^^

HAR DU NÅGONSIN:
Playat?
 – njaa
Hånglat med nån riktigt ful? – jadå.
Hånglat med fler än 50 pers? - ja herregud.
Gjort något riktigt dumt? - njaa... *överväger* nää inte så dumma saker.
Gjort något du verkligen ångrar? - nää.. eller jo en grej.
Blivit polisanmäld? - nä.
Fått din mamma att gråta? – nej.. hoppas verkligen inte det.
Slagit ner någon? - nä, men oj vad jag har velat.
Skämts över dina föräldrar? – inte över dom som personer faktiskt. snarare över att ha föräldrar.
Skämts över dig själv? - haha ohja!
Sagt jag älskar dig och menat det? – ja.
Tar du droger? - nope.
Vad hatar du verkligen? – falska människor. och folk som skadar andra.
Varit kär? - ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? – det också.
Är du ensam nu? – ja. eller? det beror på hur du menar^^
Vill du gifta dig? – kanske
Vill du ha barn? - ja! men inte föda.. haha.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
- jag själv.
Såg dig gråta? -  syrran komin när jag satt och grät för typ två veckor sen. det var nog senaste.
fick dig att börja gråta? - kmr inte ihåg. en film tror jag faktiskt. eller nää. det var nog jag själv.
Du gick på bio med? - Sofia!
Skällde på dig? - syrran när jag spillde ut hennes saft över hennes kläder^^

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
 - nej.
Kramat någon? – ja.
Pussat någon? - nej.
Köpt någonting? - nää.. inte vad jag minns.
Sjungit? – ja! hela tiden! sjunger nu.
Saknat någon? - ja! fick värsta nostalgi flashback och saknade en massa personer..
Vem? – för patetiskt pinsamt för att erkänna.

OM MEJ:

1. Hur lång är du? - 1.60. suck.
2. Vad vill du bli när du bli stor? - hm..nåt med människor och språk. kanske regissör eller copywriter :)
3. Vad pluggar du? - nian.
4. Har du långt hår? - halvlångt. har växt rätt mkt på senaste tiden!
5. Vilken hårfärg har du? - typ mörkbrunt. toning.
6. Har du kysst någon idag? - nej.

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? - ja. tack för det<3
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - dom är bra på helt olika sätt.
3. Hur många syskon har du? - en lillasyster och en lillebror
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - "nu funkar datan"
5. Vem i din familj stör du dig mest på? - mig själv tror jag.
6. Vilken familjemedlem är snällast? - vet inte.. brorsan tror jag faktiskt.
7. När hittade du senast på något tillsammans med ditt syskon? - igår ritade jag lite med syrran, hehe.

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? - igår. om skolan gills haha^^
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - emma.
3. Vem har du varit kompis med längst? - Sofia måste det väl vara? :)
4. Längsta tid du varit osams med en kompis? - typ tre månader. men en person som jag var kompis med typ hatar mig fortfarande efter två och ett halvt år tror jag.. oops.
5. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - ibland. men inte ofta.

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - ljusa jeans, vitt prickigt linne, svarta strumpor, blå bh och rosa trosor ^^ plus svart tofs i håret.
2. Favorittröja? - min rosa håkan hellström tee!!!
3. Har du gett bort kläder nån gång? - aa.
4. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - jaadå! en rosa skjorta med guld ränder haha!
5. Har du handlat kläder genom internet? - aa. en lila tunika från ellos.
6. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - nä faktiskt inte. men visst jag har önskat att jag hade en annan storlek än den jag har haha^^
7. Vad använder du för skor? - just nu några slags kängor.. vet inte hur jag ska besriva dom. svarta iallafall.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - ja herregud ja.
2. Vara dig själv? - oftast.
3. Visa dig i bikini/badbyxor? - jao.. jo men typ.
4. Ge dig på utmaningar? - ja... haha (tänker på lopporna igårXD)
5. Äta småkryp? - för tillräckligt mkt pengar - ja.

SKOLAN:

1. Vad heter din favoritlärare? - vet inte. har nog ingen.
2. Vad är ditt favoritämne? - engelska tror jag. bild, musik, hk & idrott är också kul. och religion, sam & historia.. svenska såklart! och franska kan vara kul. haha, nån som sa geek?
3. Snyggaste läraren på skolan? - ??? men sluta ställa så äckliga frågor!
4. Har du bra betyg? - haha, beror på hur man ser det. är väl ett typiskt VG-barn.
5. Tråkigaste ämnet? - vissa no-ämnen kan gå lite överstyr ibland. hänger man inte med är det ju inge kul såklart.
6. Har du skolkat mycket senaste året? - nej. har inte varit hemma på hela terminen haha.
7. Hur tar du dig till skolan? - går några meter, hehe.

RANDOM:

1. Vet du vem FATO är? - ??? nej.
2. När tuggade du tuggummi senast? - igår.
3. Vilken färg är det på din tandborste? - grön.
4. Vad har du för påslakan just nu? - blåa tror jag..
5. Hur ofta duschar du? - varje morgon och tvättar håret varannan kväll.
6. När ska du gå och lägga dig? - ikväll nångång. haha.

snodd av länkmästarn: http://lovisahogbergs.blogg.se/ ;)
okej NU ska jag plugga!
/Sabina

spinn around.

i natt drömde jag att jag var tvungen att dansa balett igen.. inför folk. det var hemskt. har skrivit med om dans här.

den här helgen blir en plugg helg. so prov på onsdag och stort franskaprov på torsdag. önskar att läget var lite annorlunda trots allt... men vad kan man göra? måste faktiskt satsa nu. några veckor kvar till jullovet bara. yes box.

ja, här sitter jag och redigerar playlists. ska ta itu med läxhögen alldeles strax. aaalldeles strax. lovar.
/Sabina

Fredagsmys

Hej hej!
eftersom det är fredag så tänkte jag lägga upp en lite fredags playlist, so jag väntat länge på att få lägga ut ;-) den e ganska kort...
Fredagsmys

så...
snart e de idol, hejdå
/Sofia

drown in names.

well well. fredag, härligt! lyssnar på typisk fredagsmusik, typ som min spellista These Words som finns under länkar *hint blink*

jepp. vet inte om jag har något bra att skriva om just nu faktiskt. det sägs ju att man inte ska blogga då, men jag brukar kunna komma på nåt spontant... kan ju langa mina favoritartister kanske? bara namn, let's go:

Håkan Hellström (vad annars?). The Smiths. The Rolling Stones. Bob Dylan. Bruce Springsteen. The Beatles. James Morrison. Jason Mraz (a one hit wonder). Belle and Sebastian. Plain White T's. Aerosmith. Wanda Jackson. Scissor sisters. Mika. Nic & the family. Stevie Wonder. Michael Jackson. Jackson 5. Simon & Garfunkle. Oasis. Elvis Presley. Buddy Holly. Joshua Radin. The All-American Rejects. Lazlo Bane. Katy Perry. A-ha. Monica Zetterlund. Richard Cookie Thomas. Lily Allen. The Hellacopters. Ted Gärdestad. Blondie. Eric Gadd. Coldplay. Duffy. Nelly Furtado. Cher. Tina Turner. Alphaville. Foreigner. Madonna (gamla låtar). Regina Spektor. Gwen Stefani. The Clash. Gavin DeGraw. Leonard Cohen. Veronica Maggio. Fergie. Dolly Parton. Serge Gainsbourg. Edith Piaf. Francoise Hardy. Sylvie Vartan. Henri Salvador. Carly Simon. Jim Noir. Frank Sinatra. Laleh. Elton John. The Cardigans. A Camp. Fools Garden. David Bowie. Bob Marley. Lenny Kravitz. The Killers. Bon Jovi. Aretha Franklin. Lady Gaga. Peter, Bjorn and John. Natasha Bedingfield. Daniel Bedingfield. Paul Williams. Akon. Snook. Joe Dassin. Kevin Michael. Green Day. Whitney Houtson. Christina Augilera. Mariah Carey. Celine Dion. Kim Larsen. Little Richard. Paul Anka. Sound Garden. The Crash. The Cure. The Rembrandts. The White Stipes. Beyoncé. Britney Spears (helst gamla låtar). Kylie Minogue. Tom Jones. Amanda Jenssen. P!nk. Avril Lavigne. Bonnie Tyler. Michael Bolton. Dusty Springfield. Cyndi Lauper. Martina McBride. Melody Gardot. Erik Hassle. Lionel Richie. John Mayer. Robbie Williams. The Moldy Peaches. The Verve. Colbie Caillat. Sunloverz.

haha. behöver jag ens säga "med flera". tror ni fattar. listan är oändlig. sorry om jag skrivit nån två gånger förresten. så... många finns ju på spellistorna under länkar eller på kommande playlists.
puss på er, för nu är det fredag!
/Sabina

förresten så sattes granen utanför min skola upp idag. fint, men på tok för tidigt.

ge mig ohohoh!

haha, åååh jag bara älskar det här:


Mattiaz - Ohoh

fett me najs bara.
/Sabina

for us who talkes too much; pics instead of words

idag är det torsdag. och mina torsdagar går mest åt till att längta efter fredagen (och att försöka att inte dra till mig nån uppmärksamhet av syslöjdsläraren så att hon inte kommer och vill repa upp hela min virkning...)
lyssnar på franskt as usual. serge gainsbourg. ganska fantastiskt.

i vintermörkret piggar det upp med fina franska sångerskor och sångare. se bara:



Francoise Hardy x2




Serge Gainsbourg x2



Sylvie Vartan x2



Edith Piaf


Henri Salvador

Ja, det var det jag hade för stunden. hoppas att ni kan se bilderna. annars finns det ju länkar nedanför.
men, fredag imorgon hörrni!
/Sabina

För länge länge sedan...

Hej! Kommer ni ihåg mig? förlåt att jag inte har skrivit på typ två veckor (!), men det har hänt så mkt! jag har flyttat och massor av saker, förlåt förlåt!
och nu har jag inget att skriva...
men jag ska framföra 4000 ord, här kommer de:









sista bilden e lite tråkig... utsikten från min förra lägenhet ;-)


Alltså en bild säger mer än tusen ord, så nu blev det ett inlägg på ca 4077 ord ;-)

kram!


music in text.

här kommer låtarna på min senaste spellista som ju finns här. (skäms lite över Roxette låten, hatar ju gessle, men den är med bara för att den passade in på nåt sätt... skippa den om ni inte står ut, det gör jag alltid). 

First day of my life - Melanie C
London Calling - The clash
I don't want to be - Gavin DeGraw
American idiot - Green day
Here comes the sun - The Beatles (men det står Abbey Road)
Lukas - Natalie Imburglia
Milk and toast and honey - Roxette
Clumsy - Fergie
Jack and Jill - Ray Parker
She - Charles Aznavour
This charming man - The Smiths
Breathless - The Corrs
Like a rolling stone - Bob Dylan
Hallelujah - Leonard Cohen
Peggy Sue - Buddy Holly
Dilema - Nelly n' Kelly
Better together - Jack Johnson
The long and winding road - The (silver) Beatles´

So, enjoy! ni hittar som vanligt alla våra spellistor under Länkar.
/Sabina

check this out if you wanna die a bit.

Vill ni se dom snyggaste killarna/männen i världen? okej, let's.
(utan inbördes ordning)


Robert Pattinson


Andreas Wilson


Tom Kaulitz


Björn Gustafsson


Chase Crawford



Daniel Bruhl



Oskar Linnros & Daniel Adams-Ray


Henrik Lundström


Jude Law


Louis Garrel


Leonardo DiCaprio


Johnny Depp


Nicholas Audsley

Kom gärna med invändningar och tillägg. men alltså. åh. seriöst. kolla bara Leo DC bilden. skämtar dom? får man se ut så? och som vanligt Nicholas dårå. crush just nu. haha.

alla bilder går att klicka på så kommer ni till källan. jag har ju inte gått runt och tagit bilderna själv med min mobilkamera (även om man önskar) så det är inte mer än rätt att källan visas. tycker jag.

yes. spotify låtarna fixar jag nog imorgon.
sov sött när tiden är inne.
/Sabina

Sunday Breakfast

åh, jag har typ två klara spellistor här som ligger och väntar på era öron.. så äh vafan, vi kör en till nu tycker jag.

Sunday Breakfast.

here you go. hinner inte skriva upp alla låtar nu. kommer kanske sen. men enjoy!
/S

hope.

andra november är en måndag i år. hur tänkte dom som lagt upp och planerat året?

här sitter jag och lyssnar på en mycket fin spellista av den söta Emma. Den heter La nuit d'Octobre vilket irriterar mig lite i nuläget. den spellistan är det enda som får mig att längta tillbaka till oktober. trodde jag aldrig att jag skulle behöva göra. men det är ju så att november är mycket värre trots allt.

i natt drömde jag att helt enkelt var vuxen. gjorde vuxen-grejer. betalade räkningar, hade varit gift i elva och ett halvt år, hade tusentals skrikande skitungar omkring mig och hade inte varit utomlands på fem år. jag var 45 och medveten om att de bästa åren var förbi. sen länge.

nej. varken dag eller natt var något att skryta om. för bara några minuter sen fick jag en extremt sorglig nyhet. den underbaraste, roligaste, sjukaste, konstigaste och bästa bloggen jag vet och har följt i över två år har nu lagts ner. jag blir så obefintligt lack. kommer aldrig bli glad igen. Joel, kom igen.

jaja. idag är det måndag och måndagar är aldrig roliga.
hur har ni haft det?
/S

you know what to do.



När man är sjuk måste man piggas upp. har lagt upp den här förut, men äh. kolla på det här klippet med Grotesco så ska ni se. ni kan typ spola fram en minut, det är då det kuliga börjar. check!
/Sabina



förresten. det här är nästan ännu roligare.
ds.

forced to blog.

förkylningen håller i sig. usch. jag hatar när man vaknar mitt i natten av att man inte kan andas. det är nog det värsta som finns.

sitter här i glasögon, för första gången på säkert ett halvår. man ska ju inte ha linser när man är förkyld sägs det. och det sista jag vill ha är ögoninflammation eller liknande. men imorgon ska jag uj till skolan så då får jag helt enkelt ta den risken. ser absolut inte klok ut i glasögon, så det är emot mina principer gå till skolan med dom.

jag har ingenting i hela världen att blogga om. mitt liv är tråkigt, har suttit hemma 80% av lovet och jag är sjuk. kan det bli värre?
/Sabina

RSS 2.0